Laatste Nieuws

Parkeren De Venen en NS terrein Station Ypenburg vanaf 1 november 2017 gewijzigd

 

Parkeerbeleid De Venen
Vanaf woensdag 1 november geldt er een gewijzigd parkeerbeleid voor wijk De Venen in Leidschenveen/Ypenburg . Bewoners en bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen.
Op dinsdag 26 september aanstaande is er een informatie/inloop avond in het stadsdeelkantoor aan de Brigantijnlaan van 18.30-20.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. Medewerkers van de gemeente zullen uw vragen beantwoorden.

Parkeren De Venen en NS terrein Station Ypenburg vanaf 1 november 2017 gewijzigd

Parkeren NS terrein
Gebruik van het NS parkeerterrein is vanaf 1 november niet meer gratis. Bezoekers die van het OV gebruik maken kunnen tegen betaling van €2.00 per keer parkeren. Om hiervan gebruik te maken moeten parkeerders hun OV- chipkaart gebruiken. Parkeren zonder gebruik van de OV kaart kost €1.70 per uur. Dit is hetzelfde uurtarief voor parkeren in de wijk. Een parkeervergunning voor De Venen is niet geldig op het NS parkeerterrein. Op deze manier wordt voorkomen dat verkeer van het NS parkeerterrein uitwijkt naar de wijken. Dit geldt ook voor de bezoekers van de nieuw te bouwen bioscoop Euroscoop.

Tijden betaald parkeren
Het nieuwe parkeerbeleid geldt voor de hele omgeving De Venen en NS terrein zeven dagen per week van 09.00 tot 24.00 uur. Meer info op www.denhaag.nl/parkeren

Tekst en foto: Dick Muijs
Terug
zaterdag 16 september 2017 09:17:05 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML