Laatste Nieuws

Nieuwe parkeergeldregeling Winkelcentum Ypenburg

 

 

Huidige parkeerregeling winkelcentrum Ypenburg gaat verdwijnen.

Donderdag 28 september aanstaande gaat er wat veranderen ten aanzien van de huidige parkeerregeling in en bij winkelcentrum Ypenburg. Vanaf die datum geldt de volgende parkeerregeling:

 Voor alle plaatsen rondom het winkelcentrum geldt het nieuwe tarief van 10 eurocent parkeren voor het eerste uur, met een maximum van twee uur. Voor alle duidelijkheid: je mag  maximaal twee uur achtereen parkeren voor  20 eurocent. Na die twee uur betaal  je €1.70 per uur. Deze nieuwe regeling is van toepassing voor de periode maandag tot en met zaterdag. De zondag blijft gratis parkeren. Zaterdag 30 september delen charmante parkeerdames flyers uit en brengen de bezoekers op de hoogte van de nieuwe regeling waarbij zij ook een presentje zullen uitreiken. Met deze nieuwe regeling hopen de winkeliers hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Vanaf 28 september goedkoper parkeren in Ypenburg!
Kom vanaf 28 september elke maandag t/m zaterdag voor de eerste twee uur parkeren voor maar € 0,10 per uur.

Nieuwe parkeergeldregeling Winkelcentum Ypenburg


De gemeente doet niets aan promotie, maar zaterdag 30 september loopt er een promoteam door het winkelcentrum die alle klanten een flyer geven met daarop een munt van 10 cent is geplakt.
Er komt wel een tekstkar te staan bij de ingang van het parkeerterrein met de nieuwe regeling, dus let goed op!
Terug
woensdag 27 september 2017 09:49:10 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML