Laatste Nieuws

Koos heeft zijn stekkie gevonden!……..zeg het met bloemen!

 

 

Al heel wat jaartjes is Koos Weerwag (49) bezig om zijn droom te verwezenlijken. Maar nu is het hem dan toch gelukt om een eigen standplaats voor de verkoop van bloemen te krijgen. Sinds 1 september staat hij met rozen en tal van andere bloemensoorten op het parkeerterrein bij het treinstation Ypenburg, van dinsdag tot en met vrijdag van ’s-morgens 06.00 uur tot ’s-middags 13.00 uur, en op zaterdag van 13.00 uur tot 19.00 uur. Koos: “ik hoop uiteraard ook doordeweeks in de middaguren mijn bloemen te gaan verkopen; ga daar mijn uiterste best voor doen om dat voor elkaar te krijgen.” 

 

Koos heeft zijn stekkie gevonden!……..zeg het met bloemen!

Koos is een bloemenman in hart en nieren. Hij heeft bij veel bedrijven stage gelopen om het vak te leren en de mooiste bloemen uit te zoeken voor zijn klanten. Rommel verkoopt hij niet; mooie bossen bloemen voor een zeer schappelijke prijs zo noemt hij het. Zijn pas verworven bus is zijn grootste trots. Optimaal vervoer voor zijn bloemen is nu ook geregeld.
Zijn standplaats is een perfecte plek om de trein en tramreiziger, de fietsers en de automobilisten die de parkeerplaats gebruiken de kans te bieden om voor thuis een mooie bos bloemen mee te nemen. Ook de nabij gelegen kantoren en bedrijven zullen zeker van de gelegenheid gebruik maken om Koos een bezoekje te brengen. Eindelijk eigen baas! Succes Koos. Door jouw wordt Ypenburg nog kleurrijker dan dat het al was.

Foto: Dick Muijs
Terug
zondag 10 september 2017 12:20:55 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML