Laatste Nieuws

Van Rijt Optiek Ypenburg voor al uw optische zaken

 

Sinds kort is op Ypenburg gevestigd Van Rijt Optiek.
Van Rijt Optiek staat voor deskundige oogmeting, eerlijk advies, persoonlijke benadering, de beste kwaliteit-prijs verhouding , twee jaar garantie.

Door Dick Muijs

Eigenaresse/opticien Turkan Van Rijt-Tozen heet u van harte welkom in haar stijlvolle prachtige zaak aan de Oude Kustlijn 103 in Winkelcentrum Ypenburg waar gastvrijheid, kwaliteit en optimale service hoog in het vaandel staan. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!

Van Rijt Optiek Ypenburg voor al uw optische zaken

De met zorg samengestelde collectie monturen is een prachtige mix van toonaangevende modemerken. Van Rijt Optiek werkt samen met brillenglazen leverancier Shamir, een wereldwijde producent van hoogwaardige glazen en halffabricaten. Ook is er een ruime keuze aan contactlenzen. Elke dag kunt u bij Van Rijt Optiek terecht om de ogen te meten en om een passend montuur en /of contactlenzen uit te zoeken.

Turkan: “Je bril vertelt je wie je bent: Je bril draag je iedere dag, maar welke staat het best? Een goed montuur versterkt de mooie lijnen van je gezicht, het onderstreept je karakter en persoonlijkheid.
Daarnaast kijk ik naar de vorm van het gezicht want de pasvorm is essentieel. Een bril kan nog zo mooi zijn, als hij te breed of te smal is werkt het niet. Ik ben erg kritisch; wat niet goed is gaat niet de deur uit. Ik zoek de beste bril die bij je past.”

Dus voor een bril, een montuur, contactlenzen en deskundige oogmeting gaat u naar Van Rijt Optiek in Ypenburg! Voor informatie kijk op de website www.vanrijtoptiek.nl
Openingstijden zijn di/wo/do van 09.30 -18.00 uur, vrijdag 09.30-20.00 uur, zaterdag 09.30-17.00 uur. maandag gesloten .
Telefoon: 06-11001970
Terug
zaterdag 10 juni 2017 09:52:36 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML