Laatste Nieuws

Huidige parkeerregeling verdwijnt in winkelcentrum Ypenburg!

 

De kogel is door de kerk! De gemeenteraad heeft, op nadrukkelijk verzoek van de winkeliersvereniging en andere betrokkenen, de parkeerregeling met ingang van 1 augustus aanstaande in ons winkelcentrum gewijzigd.

Door Dick Muijs

De nieuwe regeling wordt: Je betaald in het vervolg 10 eurocent voor twee uur achtereen parkeren aan beide zijden van de Steentijdsingel. Daarmee is een wens van de winkeliersvereniging, na veel onderhandelingen gevoerd te hebben, in vervulling gegaan. Met deze nieuwe regeling krijgt het winkelcentrum een positieve impuls, zowel voor de winkeliers als voor de bezoekers en dat zal ongetwijfeld leiden tot een verhoging van de bezoekersaantallen.

Huidige parkeerregeling verdwijnt in winkelcentrum Ypenburg!

Een paar reacties:

Stadsdeeldirecteur Anita Vos: “ Ik vind het fijn dat de behoefte en wensen van de omgeving zijn meegenomen in het definitieve besluit.”

Ilonka Terpstra, winkelier en lid van de winkeliersvereniging: “Ik ben enorm blij met dit resultaat, ook voor onze klanten. We hebben vanaf het begin stevig onderhandeld met alle betrokkenen met als enig doel het behoud van het winkelcentrum. Deze regeling is de beste oplossing voor iedereen.”

Bas van Woesik, stadsdeelvoorzitter Leidschenveen-Ypenburg groep de Mos: “ik ben erg blij met dit resultaat voor de winkeliers en hun klanten. Dit resultaat is bereikt na keihard werken en onderhandelen met inzet van alle betrokkenen. Ik feliciteer namens groep de Mos dan ook iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat.”

 
Terug
zondag 11 juni 2017 09:40:45 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML