Laatste Nieuws

Lokale kunst en cultuur tijdens Le’Yp in Kunst

 

Op 10 juni bruist de bibliotheek op Ypenburg van de activiteiten. Kom genieten van lokale kunst en cultuur tijdens Le’Yp in Kunst.

Toon je talenten!
In de afgelopen periode hebben bewoners uit het stadsdeel deelgenomen aan de schilderworkshop van docente Fatma Hes. Hun werk is opgenomen in de tijdelijke expositie.
Ook tonen we de foto’s die bewoners maakten van Ypenburg en Leidschenveen in samenwerking met de Leidschenveense fotoclub. Laat je verrassen door hun kijk op de wijk.

Lokale kunst en cultuur tijdens Le’Yp in Kunst

Maak je eigen Mondriaan
De hele stad straalt Mondriaan uit. Daar doet ook Ypenburg aan mee. Ontwerp je eigen Victory Boogiewoogie, tijdens de doorlopende workshop met Angelique Josten.

Muzikale omlijsting
Vanaf 13.00 uur kunt u luisteren en genieten van een variëteit aan artiesten. Zo treedt Claudia Moods op met een aantal covernummers waarmee ze een kans maakt op een optreden op het Cultuurfestival Parkpop 2017.

De Ypenburgse zanger Casper van het akoestisch duo Wanderlust wordt begeleid door gitarist Sam, waarmee hij ook samen in de rockband ‘Take-away Facepalm’ speelt. Als duo zijn ze te beluisteren in de bibliotheek en als band wellicht op Parkpop.

Bent u meer een liefhebber van klassiek? Ook dan bent u deze zaterdag aan het goede adres. Carmen van der Werf, ook wel bekend als beheerder in het Piet Vink Centrum, brengt opera ten gehore.

Zelf kleurrijk en eenvoudig muziek maken doen we voor jong en oud met Boomwhackers. Gedanst wordt er onder andere door Double U Dance. Kortom teveel om op te nomen. Kom zaterdagmiddag 10 juni langs, doe mee en geniet van al deze bijzondere talenten.
Terug
woensdag 7 juni 2017 13:47:31 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML