Laatste Nieuws

Inloopavond bij WZH Rustoord en WZH Leilinde

 

Bent u zich aan het oriënteren op een verblijf in een woonzorgcentrum? Voor uzelf of uw familielid? De komende maanden geven medewerkers rondleidingen in de WZH-woonzorgcentra in Leidschenveen.

Inloopavond bij WZH Rustoord en WZH Leilinde

Data en tijden
Op dinsdag 20 juni tussen 17.30 en 20.00 uur is de eerstvolgende inloopavond bij WZH Rustoord en WZH Leilinde in Leidschenveen.
Data en tijden

Op dinsdag 20 juni tussen 17.30 en 20.00 uur is de eerstvolgende inloopavond bij WZH Rustoord en WZH Leilinde in Leidschenveen. Tijdens de inloopavond staan medewerkers bezoekers te woord en geven zij rondleidingen in de woonzorgcentra.

Kijk voor het volledige overzicht met alle inloopochtenden en -avonden van WZH op www.wzh.nl/inloopavonden.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.
Terug
woensdag 7 juni 2017 13:44:07 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: JWML