Laatste Nieuws

In september is het weer Burendag

 

Burendag komt er weer aan!  In september is het zo ver, in het weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september is het nationale burendag!                                                           

Hoe leuk zou het zijn om samen met jouw buren een buurttuin op te richten, een rommelmarkt te houden of een speeltuin op te knappen?

Of een workshop bloemschikking of schilderen te geven? Zo lang burendag maar in het teken staat van de straat of buurt, want burendag wordt voor en door de buurt gehouden. 

Door Dick Muijs.

In september is het weer Burendag

Burendag slaagt het best als je nu al start met organiseren. Want bijvoorbeeld het aanvragen van subsidie of een vergunning duurt soms langer dan je verwacht.

Kan je hulp gebruiken bij het regelen en organiseren? Neem dan nu al contact op met ‘Team Burendag 2017’ van VOOR Welzijn.  Samen sta je sterk en wat is er leuker om als straat of wijkdeel met z’n allen iets moois tot stand te brengen. Dat geeft meteen ook een goed saamhorigheidsgevoel in de wijk of straat, en het zorgt voor meer sociale samenhang. Eenzaamheid is en groot probleem in deze tijd. Mensen zien soms dagen niemand en als buren meer aandacht voor elkaar hebben  dan is dat voor iedereen beter.  Team Burendag 2017; email: I.IJlst@voorwelzijn.nl  WhatsApp 0619030683 

Foto:  Samen met je buren maak je mooie dingen.
Terug
zaterdag 3 juni 2017 10:48:18 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Dick Muijs